
منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی در طی بیانیه ای انزجار خود را از هتک حرمت به صحابه پیامبر اکرم (ص) و یاران وفادار حضرت علی (ع) اعلام کرد.
در قسمتی از این بیانیه آمده است: بار دیگر فاجعه ای در جهان اسلام رخ داد و تروریست های تکفیری به بارگاه صحابی بزرگ پیامبر اسلام (ص) و یار وفادار حضرت علی (ع)، حمله کرده و بارگاه این یاران وفادار حضرت امیرالمومنین (ع) را ویران کردند. همچنین این اقدام را تجاوزی آشکار به حرمت مسلمانان دانسته و نسبت به ادامه تعرض به اماکن مقدس مسلمانان در سوریه و دیگر کشورهای اسلامی از سوی گروههای وهابی و تکفیری هشدار می دهیم.
در قسمتی دیگر از این بیانیه تاکید شد: دانشگاهیان منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی نیز این جنایت بزرگ را شدیدا محکوم کرده و هرگز جامعه اسلامی به ویژه شیعیان جهان آن را فراموش نخواهند کرد.
در پایان این بیانیه اعلام شد: دانشگاهیان منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت به محضر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و همه عاشقان اهل بیت (ع)، ضمن سیاهپوش کردن واحد ها و مراکز آموزشی در منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی و محکوم کردن این اهانت، اعلام می دارد هیچوقت مسلمانان جهان در مقابل این گونه تجاوز و حرمت شکنی سکوت نخواهند کرد و جنایتکاران کوردل بدانند که به سزای اعمالشان خواهند رسید.