* امام بزرگوار ما مظهر تجدید حیات تاریخی ملت ایران است. * ما همان راهى را که آن بزرگوار (امام خمینی) رفت، ادامه خواهیم داد؛ زیرا برتر و والاتر و شیرینتر و مقدستر و شایستهتر از آرمانهاى او سراغ نداریم. * اگر ما امام را دوست داریم – که واقعاً همینگونه است و هیچکس نمیتواند […]
کد خبر : 30914 | 12:05 ب.ظ |
۲ خرداد , ۱۳۹۱
* امام بزرگوار ما مظهر تجدید حیات تاریخی ملت ایران است.
* ما همان راهى را که آن بزرگوار (امام خمینی) رفت، ادامه خواهیم داد؛ زیرا برتر و والاتر و شیرینتر و مقدستر و شایستهتر از آرمانهاى او سراغ نداریم.
* اگر ما امام را دوست داریم – که واقعاً همینگونه است و هیچکس نمیتواند تردید کند که ملت ایران در عشق و محبت به امام صادق نیست- باید راه و درس او را زنده نگهداریم.
* وظیفه اول این است که صلابت و ابهت و عزت انقلاب را حفظ کنیم و راه امام را با قاطعیت ادامه دهیم و تسلیم باجخواهی های دشمنان اسلام و انقلاب نشویم.
* اگر خدای ناخواسته راه و وصیت امام فراموش بشود ـ که انشاءالله هرگز فراموش نخواهد شدـ نتایج زحمات طولانی آن بزرگوار از بین خواهد رفت.
* ملت، راه نجات خود را ادامه راه امام مىداند.
* امروز همه آرمانهای بحقی که این ملت دارد، بهوسیله خط امام و راه امام تأمین میشود.
* امروز راه امام و فکر امام و هدف امام برای ملت ایران و امت اسلامی وسیله نجات است.
* هنر بزرگ امام بزرگوار در این بود که به جای آن نظام فاسد، یک نظام سیاسی در این کشور برقرار کرد که به جای بیاعتنایی به مردم، عشق به مردم بر آن حاکم است.
* هنر بزرگ امام بزرگوار ما این بود که چارچوب محکمی را برای این انقلاب به وجود آورد و نگذاشت این انقلاب در هاضمه قدرتها و جریانهای سیاسی مسلط هضم شود.
* به نظر ما یکی از بزرگترین هنرهای امام راحل ما این بود که نیروی مردم را شناخت و آن را کشف کرد و از آن بهره گرفت؛ و به مردم اعتماد کرد.
* اگر امام را دوست داریم و اگر جای خالی او برای ما تلخ است، باید راه او را ادامه دهیم.
* امروز بزرگترین وظیفه ما ملت ایران که مریدان قدیم و اولین یاران امامخمینی(ره) بودیم، این است که درسهای آن امام بزرگوار را مرور کنیم.
* این عصر را باید «عصر امام خمینی» نامید و ویژگی آن، عبارت است از بیداری و جرأت و اعتماد به نفس ملتها در برابر زورگویی ابرقدرتها و شکستن بتهای قدرت ظالمانه و بالندگی نهال قدرت واقعی انسانها و سر برآوردن ارزشهای معنوی و الهی.
* مردم اثبات کردند که نخیر، دوران امام، با رفتن جسمانی و ظاهری ایشان تمام نشد و نخواهد شد.
* تاکتیکها را می توانند عوض کنند، شیوههای کار را می توانند عوض کنند، [امّا] اصول، همچنان مستحکم باید بماند؛ این راز استحکام انقلاب و راز پیشرفت کشور است.
* منش و ذات و رفتار دولت ایالات متّحده آمریکا، مداخلهگری و سلطهگری است؛ امام در مقابل این، موضع صریح و شفّاف گرفت.
* امام با مستکبرین سرِ آشتی نداشت. واژهی «شیطان بزرگ» برای آمریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود. امتداد معرفتی و عملی این تعبیر شیطان بزرگ خیلی زیاد است.
* باید یاد امام را زنده و نام او را بلند کنند. خطّ روشنی را که او ترسیم کرده است، برای افکار و اذهان تبیین کنند و بگویند که امام دنبال چه چیزی بود. بفهمانند که احکام اسلام و روحیه عزّت اسلامی، آن دو نقطه روشنی است که امام به دنبال آن بوده است.
* وصیتنامه امام آشکارا همه مافیالضمیر امام را برای آینده انقلاب تبیین می کند. نباید اجازه داد این شاخصها غلط تبیین شوند یا پنهان بمانند یا فراموش بشوند.
* اگر امام(ره) نیست، خدای او، راه او، رهنمودهای او و انگشت نورانی اشاره های او که ما را به راه راست هدایت می کرد، هست و مهم این است که ما کار بزرگ امام را بشناسیم و قدر بدانیم.
* امروز بزرگترین وظیفه ما ملت ایران که مریدان قدیم و اولین یاران امامخمینی(ره) بودیم، این است که درسهای آن امام بزرگوار را مرور کنیم.
* اگر دیدیم مواضع ما جوری است که آمریکای مستکبر، صهیونیست غاصب، مزدوران قدرتهای گوناگون، مخالفین و معاندین امام و اسلام و انقلاب از ما تجلیل می کنند، احترام می کنند، بایستی در مواضعمان شک کنیم.
* وقتى مردم وارد میدان می شوند و پشتوانه یک نهضت، احساسات مردم، اندیشه مردم و حضور مردم می شود، آن نهضت قابل ادامه است و پیروزى براى آن نهضت رقم می خورد؛ حادثه پانزده خرداد این مطلب را نشان داد.