صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا






اقتدار نظامی ایران با شهادت چند دانشمند هسته‌ای متوقف نمی‌شود

عضو مجلس خبرگان رهبری با تحلیل شکست‌های اخیر رژیم صهیونی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران به‌واسطه دانشمندان برجسته و تدبیر رهبری شکل گرفته و حتی شهادت چند دانشمند هسته‌ای نتوانسته این اقتدار را متوقف کند. آیت‌الله رضا رمضانی عصر امروز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره […]

کد خبر : 59173 | 1:13 ب.ظ | ۱۳ تیر , ۱۴۰۴

عضو مجلس خبرگان رهبری با تحلیل شکست‌های اخیر رژیم صهیونی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران به‌واسطه دانشمندان برجسته و تدبیر رهبری شکل گرفته و حتی شهادت چند دانشمند هسته‌ای نتوانسته این اقتدار را متوقف کند.

آیت‌الله رضا رمضانی عصر امروز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ۱۷ شهید مدافع وطن آستانه اشرفیه در حملات رژیم غاصب صهیونیستی که در گلزار شهدای این شهر برگزار شد، به تبیین مفاهیم بنیادین انقلاب اسلامی، جایگاه علم و مقاومت، و پیام‌های عاشورایی در مسیر مقابله با جاهلیت مدرن پرداخت.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در ماه محرم و نقش مفاهیم عاشورایی در شکل‌دهی گفتمان انقلاب اسلامی گفت: ما معتقدیم که ادبیات انقلاب از عاشورا و گفتمان حسینی ریشه گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه باید از پیام‌های عاشورایی همچون احیای امر به معروف، اصلاح جامعه، مقابله با جهل و جهالت و هدایت بشر، الهام گرفته شود، تصریح کرد: در زیارت اربعین آمده که امام حسین (ع) جان دادند تا جامعه جاهل نباشد، آگاه باشد و شناخت پیدا کند و این یک وظیفه همگانی است که امیرالمؤمنین (ع) نیز بر آن تأکید داشتند.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه جامعه‌ای که اهل علم، دانش و معرفت باشد، پیشرفت خواهد کرد، گفت: ایران اسلامی به برکت انقلاب در عرصه علمی به جایگاه بی‌نظیری رسیده است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: ایران پیش از انقلاب اسلامی در رتبه جهانی علمی، جایگاه ۵۷  داشت اما امروز این جایگاه را به رتبه هفدهم رسانده است و حتی در برخی از رشته‌ها جزو ده کشور اول و در برخی دیگر جزو پنج کشور برتر دنیا محسوب می‌شویم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه این اقتدار علمی، توان نظامی را نیز رقم زده است، گفت:  امروز ایران به قدرت بین‌المللی تبدیل شده است؛ زمانی این قدرت در خاورمیانه شناخته می‌شد، اما امروز جهان به آن اذعان دارد.

وی به اشتباهات محاسباتی دشمنان در مواجهه با جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: دشمن تصور می‌کرد با حملات اخیر، نظام اسلامی دچار اختلال خواهد شد اما واقعیت خلاف این است.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه اشتباه نخست دشمن در باور به کاهش توان نظامی بود، گفت: عدم شناخت صحیح از ملت عاشورایی و مقاوم ایران و انتخاب زمان حمله در ایام غدیر و محرم که به لحاظ معنوی، قدرت بسیار عمیقی در فرهنگ ما دارد از دیگر اشتباهات محاسباتی دشمن بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انسجام ملی گسترده پس از این حوادث گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی، چنین انسجامی را تجربه نکرده بودیم و این انسجام ملی پاسخی محکم به توهمات دشمن بود.

وی در ادامه با تأکید بر نقش دین در هدایت انسان‌ها گفت: همه انبیای الهی آمده‌اند تا بشر را به مسیر رحمت الهی راهنمایی کنند همان گونه که پیامبر اسلام نیز فرمودند: “من مبعوث شدم تا انسان‌ها از رحمت الهی بهره‌مند شوند و در مسیر عقل، علم، و معنویت حرکت کنند”.

آیت‌الله رمضانی با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اولین مأموریت را توسعه علمی کشور دانست و اظهار کرد: در کنار توسعه علمی باید اخلاق، معنویت، عدالت، مبارزه با فساد، و سبک زندگی اسلامی بر پایه آموزه‌های دین نیز  تحقق یابد.

وی با بیان اینکه پیامبران آمدند تا انسان حسی را به انسان عقلی تبدیل کنند و انسان را از بردگی نجات دهند. افزود: متاسفانه در دنیای مدرن امروز بردگی، جهل، نژادگرایی و جاهلیت شکل جدیدی پیدا کرده‌اند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به سفر اخیر خود به سنگال، گفت: در جزیره “گوره” که محل تاریخی جمع‌آوری بردگان آفریقایی بود و در طول بیش از ۳۰۰ سال، انسان‌ها را به بردگی می‌کشاندند و به کشورهای غربی می‌فروختند، امروز نیز بردگی به شکل مدرن آن، در حال گسترش است.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه بردگی امروز فکری، اخلاقی، و فرهنگی. است، ادامه داد: در آمریکای لاتین و مرکزی نیز میلیون‌ها نفر به دلیل نژادشان قتل‌عام شدند؛ در جنگ‌های جهانی اول و دوم، بیش از ۱۰۰ میلیون نفر کشته شدند؛ همه این‌ها مظاهر جاهلیت مدرن هستند که باید در برابر آن ایستادگی کرد.

وی با اشاره به آیه ۳۹ سوره حج گفت: اگر مجاهدان و اهل مقاومت نبودند، مراکز عبودیت مانند مساجد و کلیساها از بین می‌رفت.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جهاد و مقاومت وظیفه‌ای الهی است که باید برای حفظ مسیر هدایت آن تلاش کرد گفت: انقلاب اسلامی، با الهام از مکتب حسینی و علوی، توانست نظامی دینی را بنا نهد و در دوران مدرنیته، هویت اسلامی و قدرت علمی و فرهنگی خود را تثبیت کند.

وی با بیان اینکه این آموزه‌ها را امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به ما آموختند افزود: ما می‌توانیم و باید قدرت داشته باشیم تا در مقابل جاهلیت مدرن بایستیم.

آیت‌الله رمضانی در ادامه درباره بنیان‌های فکری انقلاب اسلامی و نقش مقاومت و گفتمان عاشورایی در مقابله با نظام سلطه جهانی، تأکید کرد: انقلاب اسلامی با آموزه‌های دینی و گفتمان محبت، عقلانیت و عزت، تحقق یافت و به الگویی متفاوت از دیگر انقلاب‌های جهانی تبدیل شد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه امام راحل به ما آموخت که با آموزه‌های دینی، انقلاب محبت به‌وجود آوریم، به انقلاب‌های دیگر جهان  همچون اتحاد جماهیر شوروی اشاره کرد و گفت: انقلاب در اتحاد جماهیر شوروی مبتنی بر سکولاریسم و محدودسازی دین بود در حالی که انقلاب اسلامی ایران توانست با تکیه بر شعارهایی مانند آزادی، عدالت و اسلامیت، دین را در جامعه پیاده کند.

وی با بیان اینکه امام با دو نوع مواجهه با دین مقابله کرد؛ یکی نابودی دین مانند تجربه شوروی، و دیگری محدودسازی آن در نظام‌های سکولار، افزود: امام خمینی (ره) با مقاومت در برابر این جریان‌ها و تربیت شاگردانی مانند شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح و دیگر شخصیت‌های برجسته، گفتمانی را پایه‌گذاری کرد که امروز به‌عنوان گفتمان انقلاب اسلامی شناخته می‌شود.

به گفته آیت‌الله رمضانی ویژگی‌های این گفتمان تصمیم ناپذیری، استقلال، عزت، عقلانیت، معنویت و عدالت است  عدالتی که  آرمان‌های همه انبیای الهی بوده  است.

وی همچنین با انتقاد از نفاق کشورهای مدعی حقوق بشر، اظهار کرد: درحالی‌که در اعلامیه‌های جهانی از عدالت و کرامت سخن می‌گویند، این کشورها با جنگ‌های مذهبی و ایجاد اختلاف میان انسان‌ها و مذاهب، صلح را به جنگ تبدیل کرده‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، گفتمان انقلاب اسلامی را گفتمان برچیده‌شدن استعمار و بردگی نوین دانست و تصریح کرد: این گفتمان برخاسته از تقویت ایمان، اعتقاد به خداوند و حاکمیت نظام توحیدی است.

وی با بیان اینکه امام خمینی( ره)  با تفسیر آیات قرآن کریم  ما را به دو قیام دعوت کرد، گفت: این قیام‌ها شامل قیام فردی برای اصلاح جامعه و قیام اجتماعی برای تحقق عدالت جهانی است.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه ایران امروز در کنار دیگر قدرت‌های جهانی قرار گرفته است، افزود: اقتدار فکری، علمی و معنوی جمهوری اسلامی ایران قابل‌تحمل برای نظام‌های سلطه‌گر نیست.

وی با تاکید بر اینکه ایمان، محور گفتمان انقلاب اسلامی است، گفت: نظام‌های استکباری فاقد چنین سرمایه‌ای هستند.

دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در بخش دیگری از سخنان خود به نقش شهدا و دانشمندان در تحقق این اقتدار پرداخت و گفت: اسرائیل که امروز یک پادگان نظامی محسوب می‌شود، در سال ۱۹۴۸ با هدف سلطه بر جهان به‌وجود آمد.

وی تصریح کرد: این رژیم با پروتکل‌هایی که آزادی عقیده را محدود می‌کند، در تلاش است تا جهان را برده خود سازد.

آیت‌الله رمضانی افزود: هر چند مساحت سرزمینی ایران اسلامی امروز ۱٬۶۴۸٬۰۰۰ کیلومتر مربع است و دشمنان در دوران قاجاریه با قراردادهایی چون گلستان، ترکمنچای و پاریس، بخش‌هایی از آن را جدا کردند اما در دوران دفاع مقدس، جوانان ایران  اسلامی با سنین ۱۸ تا ۲۴ سال با مقاومت و ایستادگی اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران از دست برود.

دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه به وضعیت فلسطین و غزه اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی بیش از ۶۰ هزار زن و کودک را شهید کرده و غزه را به زندانی بین‌المللی تبدیل نمود است.

وی اظهار کرد: اسرائیل همان جریان یزیدی است که روزگاری طفل شش‌ماهه امام حسین (ع) را به شهادت رساند و امروز نیز دست به جنایاتی مشابه می‌زند.

آیت‌الله رمضانی با تحلیل شکست‌های اخیر این رژیم در جنگ ۱۲ روزه گفت: رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی تجاوز کرد تا پیروز شود اما شکست خورد و در مقابل جبهه مقاومت پیروز میدان شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران به‌واسطه دانشمندان برجسته و تدبیر رهبری شکل گرفته و حتی شهادت چند دانشمند هسته‌ای نتوانسته این اقتدار را متوقف کند.

وی با بیان اینکه دانش منتشر شده و در اختیار هزاران نظامی مجرب قرار گرفته است، اظهار کرد: فرماندهان شهیدی چون باقری، و دانشمندان هسته‌ای چون شهید فخری‌زاده، نشان دادند که دانش و ایمان در هم تنیده‌اند و عامل اقتدار جمهوری اسلامی هستند.

آیت‌الله رمضانی تأکید کرد: استقلال و پیروزی، بهای سنگینی دارد، همان‌گونه که پیامبر اکرم (ص) و امیرالمؤمنین (ع) با تقدیم یاران وفادارشان مانند مالک اشتر و عمار، راه را برای عدالت گشودند، انقلاب اسلامی نیز با تقدیم بزرگانی چون رجایی، باهنر، بهشتی، مطهری و هزاران شهید دفاع مقدس، عزت را برای ملت ایران به ارمغان آورد.

دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: هرچه جلوتر برویم، اقتدار جمهوری اسلامی بیشتر خواهد شد و مقدمه‌ای خواهد بود برای ظهور حضرت ولی عصر(عج) و تحقق وعده پیروزی اسلام.






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد