صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا






آیین یادبود سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهر رشت

آیین یادبود سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهر رشت «گرامیداشت پدران آسمانی» با سخنرانی علیرضا زاکانی (شهردار تهران) در گلزار شهدای این شهر برگزار شد. شهردار تهران در این مراسم با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ایستادگی و اثرگذاری این شهید بزرگ نتیجه خودسازی و […]

کد خبر : 60732 | 9:51 ب.ظ | ۱۱ دی , ۱۴۰۴

آیین یادبود سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهر رشت «گرامیداشت پدران آسمانی» با سخنرانی علیرضا زاکانی (شهردار تهران) در گلزار شهدای این شهر برگزار شد.

شهردار تهران در این مراسم با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ایستادگی و اثرگذاری این شهید بزرگ نتیجه خودسازی و مجاهدت خالصانه بود.

علیرضا زاکانی با اشاره به جایگاه عید مبعث اظهار کرد: عید مبعث بزرگ‌ترین روز تاریخ بشریت است؛ روزی که پیامبر اعظم (ص) مأمور ساختن انسان شد و امروز نیز ما باید از این روز برای ساختن خودمان استفاده کنیم، چراکه اگر خودسازی نکنیم، نمی‌توانیم در مسیر شهدا و انقلاب باقی بمانیم.

خودسازی؛ رمز ماندگاری حاج قاسم سلیمانی

وی با اشاره به شخصیت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی افزود: این سوال مهم است که چرا حاج قاسم ایستاد، چرا عقب نکشید و چرا ماندگار شد؛ پاسخ روشن است، چون خودش را ساخته بود. خودسازی، عامل ایستادگی، اثرگذاری و ماندگاری است و بدون آن، هیچ مسئولیتی به سرانجام نمی‌رسد.

مدیون امام خمینی (ره) هستیم

زاکانی با بیان اینکه همه ما مدیون امام خمینی (ره) هستیم، تصریح کرد: امام راحل با نگاه اجتهادی خود به دین مبین اسلام ناب محمدی (ص)، فرهنگ مجاهدت، قیام و ایستادگی در برابر زور را به ما آموخت. اگر این فرهنگ نبود، نه انقلاب می‌ماند و نه این مسیر روشن ادامه پیدا می‌کرد.

شهدا زنده‌اند و در جامعه نقش‌آفرینی می‌کنند

شهردار تهران با تأکید بر زنده بودن شهدا گفت: ما برای شهدا گریه می‌کنیم تا به آن‌ها متصل شویم. به تعبیر شهید چمران، شهدا زنده‌اند و کار می‌کنند. اگر با شهدا قرابت پیدا کنیم، آن‌ها دست ما را می‌گیرند و در مسیر مسئولیت و مجاهدت یاری‌مان می‌کنند.

مسئولیت، امانتی الهی است

وی با اشاره به جایگاه مسئولیت در اسلام اظهار کرد: مسئولیت یک امانت بزرگ است؛ پیامبر اعظم (ص) برای این امانت سختی‌های فراوانی کشید و امیرالمؤمنین علی (ع) در میدان‌های نبرد از جمله احد، با تمام وجود از اسلام دفاع کرد. امروز نیز اگر مسئولیت را درست نشناسیم و نپذیریم، به این امانت خیانت کرده‌ایم.

ایران، امانت خون شهدا

زاکانی با بیان اینکه ایران امانت شهداست، گفت: اگر مردم ایران نبودند، نه انقلاب اسلامی باقی می‌ماند و نه اسلام در این سرزمین استوار می‌شد. ایستادگی ملت ایران باعث شد دشمن در محاسبات خود دچار خطا شود و بداند که این ملت در لحظه‌های حساس، پای انقلاب و رهبری می‌ایستد.

نقش مردم در شکست محاسبات دشمن

وی افزود: دشمن تصور می‌کرد با فشار و نارضایتی می‌تواند مردم را از نظام جدا کند، اما در عمل دیدیم که مردم با هدایت رهبری، متحد شدند و همین اتحاد موجب افزایش انگیزه و اقتدار در ارتش و سپاه شد.

جهان در آستانه تغییر ریل است

رئیس مجمع شهرداران کشور با اشاره به تحولات جهانی اظهار کرد: جهان امروز در حال تغییر ریل است. پس از جنگ جهانی دوم، دنیا بر یک مدار حرکت می‌کرد اما امروز به برکت انقلاب اسلامی، معادلات در حال تغییر است و ما در قبال مستضعفان جهان مسئولیت داریم؛ هم در ارائه الگوی حکمرانی و هم در حمایت از مظلومان.

وظیفه امروز ما در قبال امام زمان (عج)

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود گفت: باید از خود بپرسیم امروز امام عصر (عج) از ما چه می‌خواهد؛ پاسخ روشن است: قیام، مسئولیت‌پذیری و مجاهدت. اگر ما در میدان باشیم، خداوند ما را یاری می‌کند و اگر به شهدا متصل شویم، آن‌ها دست ما را خواهند گرفت.

وی در پایان تأکید کرد: امانت‌داری، مجاهدت و ایستادگی وظیفه امروز ماست و اگر در این مسیر ثابت‌قدم بمانیم، پیشرفت، آبادانی و امید در ایران موج خواهد زد و این کشور به الگوی جهان اسلام تبدیل خواهد شد./ مهر






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد