صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا






110 برنامه فرهنگی و ورزشی در دهه مبارك فجر در تالش برگزار می شود

فرماندار تالش از برگزاری بیش از 110 برنامه فرهنگی ، ورزشی ، قرآنی و دینی در ایام الله دهه مبارك فجر در بخشهای مختلف این شهرستان خبر داد .

کد خبر : 837 | 9:40 ق.ظ | ۱۱ بهمن , ۱۳۹۱

فرماندار تالش از برگزاری بیش از 110 برنامه فرهنگی ، ورزشی ، قرآنی و دینی در ایام الله دهه مبارك فجر در بخشهای مختلف این شهرستان خبر داد .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ‘ كریم الله شعبانی ‘ روز دوشنبه در نشست ستاد دهه فجر شهرستان تالش با تاكید بر ایجاد زمینه های لازم برای حضور گسترده مردم در جشنهای دهه فجر گفت : ایام الله دهه مبارك فجر فرصت مناسبی برای بیان خدمات دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم است .

وی در جمع مدیران دستگاههای اداری و اعضای ستاد دهه فجر تالش افزود : خدمات ارزشمند پس از انقلاب اسلامی به ویژه در بخش عمرانی و خدماتی باید از سوی مسوولان به مردم بازگو شود تا بارقه امید در دل مردم افزایش یافته و دشمن ناامید شود .

شعبانی ، دهه فجر را فصل میثاق مردم و مسوولان برای تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی دانست و اضافه كرد : برپایی هرچه با شكوه‌تر برنامه‌های دهه فجر باید در دستور كار تمام اداره‌ها قرار بگیرد .

وی با اشاره به تشكیل كمیته‌های 17‌ گانه و ستادهای فرعی دهه فجر در شهرها و بخش‌های تالش اظهار كرد : این كمیته ها اقدامات هماهنگی و اجرای برنامه های دهه فجر را بر عهده خواهند داشت .

به گزارش ایرنا ، تعداد 77 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 94 میلیارد ریال در ایام دهه مبارك فجر امسال در شهرستان تالش به بهره برداری می رسد .






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد