صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا







نهم دی مظهر بصیرت، ولایتمداری و نفوذ ناپذیری مردم ایران

نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی به منظور بحث و بررسی در خصوص اقدامات صورت گرفته در آستانه هفتمین سالگرد این حماسه ماندگار و تاریخی، بعد از ظهر روز سه شنبه ۲۳ آذر ماه برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این نشست با حضور دکتر علی محمد نائینی، رئیس […]

کد خبر : 23769 | 12:31 ب.ظ | ۲۵ آذر , ۱۳۹۵

نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی به منظور بحث و بررسی در خصوص اقدامات صورت گرفته در آستانه هفتمین سالگرد این حماسه ماندگار و تاریخی، بعد از ظهر روز سه شنبه ۲۳ آذر ماه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این نشست با حضور دکتر علی محمد نائینی، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حمایه نهم دی و نمایندگانی از نهادها و دستگاههای مختلف از جمله حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، صداوسیما، بسیج، شهرداری تهران، ستاد نماز جمعه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،مرکز امور مساجد ، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها ، آموزش و پرورش و خبرگزاری فارس در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر نائینی، با تبریک هفته وحدت و با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت در سوریه و آزادسازی حلب گفت: شرایط خوبی در سطح منطقه و داخل کشور برای پاسداشت مناسبت های انقلاب اسلامی از جمله سالگرد حماسه ۹ دی به وجود آمده است.

وی با اشاره به نقض برجام از سوی آمریکا و شکست استراتزی سازش و اعتماد به غرب گفت: امسال در سطح منطقه و داخلی شاهد وقایع تازه ای هستیم و در شرایط حساسی قرار داریم و همین شرایط، بستری فراهم ساخته که سالگرد حماسه ۹ دی، امسال با شکوه و عظمت بیشتری برگزار گردد.

وی با شاره به این که ۹ دی، روز تجلی بصیرت ملت انقلابی ایران بود گفت: در سالگرد حماسه  نهم دی باید به این مفهوم توجه داشت و با حفظ و تاکید بر همین عنصر بصیرت، برنامه ها و شعار سالگرد این حماسه را برگزار کرد.

نایینی با بیان این که بصیرت، عنصر بسیار مهمی است خاطرنشان کرد: نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون، همواره با دو فضای غفلت و بصیرت روبرو بوده و در همه عرصه ها با تکیه بر بصیرت، توانسته از چالشها و بحران ها عبورکنید و ریشه و علت بسیاری از مشکلات و آسیب ها نیز غفلت و بی بصیرتی بوده است.

وی اضافه کرد: حرکت حماسی مردم در ۹ دی ۸۸ و بسیاری از چالش های مشابه، به دلیل بصیرت بالا و به موقع آنها شکل گرفت و از طرفی، علت بسیاری از مشکلات و آسیب های مبتلابه نظام و ملت ایران هم ریشه در بی بصیرتی و غفلت از عملکرد و نیرنگ دشمن داشته است.

نانینی در ادامه اظهار داشت: هر جا در بصیرت ضعف داشتیم و نتوانسیم رفتار دشمن را پیش بینی کنیم، به تعبیر مقام معظم رهبری، دچار خطا در محاسبات شدیم. وی یادآور شد: انسان با بصیرت، مانند یک شطرنج باز حرفه ای می تواند رفتار بعدی دشمن را پیش بینی کرده و بر اساس آن، عملکرد خود را تنظیم نماید.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی با اشاره به لزوم حفظ روحیه انقلابی گری در جامعه گفت: عنصر اصلی بصیرت، روحیه و تفکر انقلابی است. اگر مفهوم انقلابی گری در جامعه بروز و ظهور پیدا کند، بصیرت افزایی و مؤلفه های آن را به دنبال خواهد داشت.

نائینی اضافه کرد: مقام معظم رهبری، به دلیل جایگاه والایی که دارند، فتنه ها را پیش بینی می کنند و الگوی بصیرت و آینده نگری هستند. این خصوصیت باید در مسئولین کشور و نخبگان جامعه نیز وجود داشته باشد و در همه موضوعات و موارد، باید آینده نگری و پیش بینی داشته باشند.

وی با بیان این که بصیرت یک کلید واژه است،گفت: عنصر بصیرت، هر ساله در برنامه ها و شعارهای نهم دی، مورد توجه بوده و در سنوات مختلف با توجه به شرایط روز، آن را با موضوعات پیش رو هماهنگ کرده و بر آن تاکید نموده ایم.

دکتر علی محمد نائینی در خصوص شعار امسال گفت: نهم دی، روز بصیرت عاشورایی مردم و بازگشت امنیت به جامعه و بیانگر اقتدار ایران اسلامی بود که با روحیه انقلابی گری مردم، به حماسه ای بی بدیل تبدیل شد و نفوذناپذیری و اتحاد ملت ایران را به دشمن اثبات کرد. بنابراین می توان این شعار ” نهم دی مظهر بصیرت، ولایتمداری و نفوذناپذیری مردم ایران ” را برای سالگرد نهم دی در سال جاری مناسب دانست.

***
در این جلسه همچنین برخی از برنامه های پیش بینی شده به مناسبت سالگرد حماسه ۹ دی در سال جاری توسط اعضاء حاضر تشریح شد. این برنامه ها شامل: برگزاری نشست های تخصصی و تبیینی، تولید فیلم های مستند، نماهنگ، سرود و کلیپ های جدید با موضوع ۹ دی، برپایی نمایشگاه عکس و کاریکاتور، اجرای تئاتر و نمایش های خیابانی و اجرای سرودهای زنده در میادین و نقاط مختلف شهر تهران، چاپ و انتشار کتاب، تهیه اینفوگرافی و موشن گرافیک با موضوع ۹ دی و فتنه، برگزاری همایش های مختلف، صدور بیانیه و اطلاعیه، برگزاری جلسات سخنرانی، اجرای مسابقات کتابخوانی و فضاسازی تبلیغاتی است که با همکاری مراکز و دستگاههای مختلف در سراسر کشور و با همت ستادهای استانی برگزار می شود.






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد