صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا






بانوان در حوزه سلامت مانند دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کنند

معاون استاندار گیلان، با بیان اینکه نقش آفرینی بانوان در دوران شیوع کرونا کمتر از دفاع مقدس نیست، گفت: بانوان به عنوان لشگر فرشتگان تاریخ ساز نقش خودشان را در حوزه سلامت نیز ایفا کنند. محمود قاسم نژاد در یادواره استانی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» که در سالن اجتماعات بانک ملی استان گیلان برگزار شد، با بیان اینکه زنان […]

کد خبر : 42327 | 8:07 ق.ظ | ۱۶ اسفند , ۱۳۹۹

معاون استاندار گیلان، با بیان اینکه نقش آفرینی بانوان در دوران شیوع کرونا کمتر از دفاع مقدس نیست، گفت: بانوان به عنوان لشگر فرشتگان تاریخ ساز نقش خودشان را در حوزه سلامت نیز ایفا کنند.

محمود قاسم نژاد در یادواره استانی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» که در سالن اجتماعات بانک ملی استان گیلان برگزار شد، با بیان اینکه زنان ایرانی از زمان پیدایی انقلاب تاکنون نقش پررنگ دفاع از آرمان ها و ارزش های نظام اسلامی را بر دوش گرفتند، اظهار کرد: زنان در کنار مردان همکاری بی بدیلی با نهضت بزرگ بنیانگذار جمهوری اسلامی داشتند و پس از آن در عرصه دفاع مقدس عزیزترین اعضای خانواده خودشان را تقدیم راه انقلاب کردند.

وی با اشاره به ایستادگی جانانه زنان در کنار رزمندگان و تحمل رنج فقدان همسر و فرزندان، افزود: زنان رزمنده و ایثارگر و مادران و همسران شهدا الگویی بی بدیل برای جامعه هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان، با بیان اینکه مادران و همسران شهدا به تاسی از زنان تاریخ ساز عاشورا در راه دفاع ار انقلاب ثابت قدم ماندند، تصریح کرد: امروز قدردان زنانی هستیم که همانند همسر و فرزندانشان در عرصه دفاع مقدس نقش آفرینی کردند و به مقام شهادت و جانبازی رسیدند.

قاسم نژاد، با اشاره به گذشت ۴۲ سال از نهضت اسلامی، بر ترویج و پراکندگی الگوی تربیتی مادران و همسران شهدا در این مرز و بوم تاکید کرد و گفت: این الگوهای تاریخ ساز باید به نسل فعلی و نسل های آینده معرفی شوند.

وی با بیان اینکه مادران و همسران شهدا در اوج جوانی از شیرینی های زندگی خانوادگی گذشتند و همسر و فرزندانشان را برای دفاع از اسلام و انقلاب و کشور روانه جبهه کردند، متذکر شد: این ایثار و از خود گذشتگی بسیار ارزشمند و ستودنی است.

معاون استاندار گیلان، تربیت اسلامی را ویژگی شهدا و رزمندگان دانست که در دامان پاک مادران این سرزمین شکل گرفته بود و عنوان کرد: زنان ما علاوه بر حضور مستقیم در جبهه جنگ، پشتیبانی معنوی از رزمندگان را بر عهده داشتند و نامه ها و دل نوشته ها و دعاهایی که به همراه اقلام ضروری رزمندگان به جبهه ارسال می شد، بسیار روحیه بخش و امیدآفرین بود.

وی با اشاره به نقش آفرینی موثر و بی بدیل زنان رزمنده گیلانی در دوران دفاع مقدس با وجود فاصله هزار کیلومتری از جبهه ها، اضافه کرد: برگزاری همایش های تبیینی با محوریت زنان رزمنده و مادران و همسران شهدا و ایثارگران در طول سال استمرار داشته باشد تا بتوانیم این الگوسازی را در جامعه جاری و سازی کنیم.

قاسم نژاد، با بیان اینکه نقش آفرینی بانوان در دوران شیوع کرونا کمتر از دفاع مقدس نیست، خاطرنشان کرد: با وجود گذشت یک سال از شیوع کرونا، این بیماری هنوز در جهان خاتمه پیدا نکرده و با جهش های متعددی نیز مواجه شده است لذا زنان و مادران و همسران نقش خودشان را مانند دوران دفاع مقدس انجام دهند.

معاون استاندار گیلان، با اشاره به تلاش کادر بهداشت و درمان برای دفاع از سلامت مردم، یادآور شد: کرونای انگلیسی خطرناک تر از کرونای قبلی است و لذا پرهیز از رفت و آمد و تجمعات ضرورت دارد. بانوان به عنوان لشگر فرشتگان تاریخ ساز نقش خودشان را در حوزه سلامت نیز ایفا کنند و نشان دهند که تفکر بسیجی در همه ابعاد وجود دارد.

عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز، برگزاری یادواره استانی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» را در راستای کنگره ملی تجلیل از ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده کشور دانست و اظهار کرد: نقش بارز زنان در شکل گیری انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و دوران پس از آن بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: زنان در تکوین و شکل گیری و بقای انقلاب نقش مهمی داشته و در همه صحنه های نظام جهت حفظ آرمان ها و ارزش های اسلامی و انقلابی شاهد حضور فعال و موثر زنان بودیم. امروز نیز زنان در شرایط سخت کرونا و عرصه دفاع از حریم سلامت مردم جانانه تلاش می کنند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، تاریخ معاصر کشور را گواهی بر حضور همه جانبه زنان مسلمان در صحنه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و دفاعی دانست و گفت: زنان همواره با پیروی از پیام رسان بزرگ عاشورا حماسه های بی بدیلی خلق کردند و ایثارگری ها و فداکاری های آنان هرگز فراموش نمی شود.

پاکاری، با اشاره به نقش عظیم این قشر از جامعه در عرصه رویارویی مستقیم با دشمن بعثی، خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدا با اعزام رزمندگان به جبهه علاوه بر تحمل رنج فراغ و فقدان عزیزانشان، سختی تربیت و پرورش یادگاران شهدا را نیز بر عهده داشتند.

وی از همسران جانبازان به عنوان قهرمان یاد کرد و متذکر شد: زنان ما در عزت و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی سهیم هستند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، برگزاری نخستین کنگره ملی تجلیل از زنان شهید و جانباز و آزاده را از ویژه برنامه های ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت مقام شهدا دانست و عنوان کرد: امروز وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج و معارف دفاع مقدس را به آیندگان منتقل کنیم، زیرا بیش از هر زمان دیگری به این فرهنگ غنی نیازمند هستیم.






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد