صفحه نخست ارتباط با ما ورود اعضا






ارتباط با عالمان دینی، ضریب خطای جوانان را کاهش می دهد

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به امکانات پیچیده دشمنان برای به انحراف کشاندن جوانان، گفت: آمارها نشان می‌دهد هر جوانی که با عالم دینی ارتباط داشته باشد ضریب خطای آن‌ به حداقل می‌رسد.  علی اسماعیل‌پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، عصر امروز(1 تیر)در مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با […]

کد خبر : 3268 | 7:14 ق.ظ | ۲ تیر , ۱۳۹۲

اسماعیل پور11

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به امکانات پیچیده دشمنان برای به انحراف کشاندن جوانان، گفت: آمارها نشان می‌دهد هر جوانی که با عالم دینی ارتباط داشته باشد ضریب خطای آن‌ به حداقل می‌رسد.

 علی اسماعیل‌پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، عصر امروز(1 تیر)در مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با اشاره به اینکه برای انتقال مفاهیم دینی راه‌های متفاوتی وجود دارد، گفت: یکی از این راه‌ها و ابزارهای مناسب، زبان مثل و تمثیل گویی است.

 وی با بیان اینکه حضرت آیت الله حائری شیرازی و حجت الاسلام والمسلیمن قرائتی دو عالم برجسته‌ای هستند که در کشور برای انتقال مفاهیم دینی از زبان مثل استفاده می‌کنند، گفت: در واقع این شیوه راهبرد بسیار موثری برای انتقال مفاهیم دینی است.

 مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه نقش مسجد در جامعه همچون نقش قلب در بدن انسان است، گفت: در واقع همچنان که قلب در بدن انسان باعث تسویه و پاک سازی خون‌های آلوده می‌شود مساجد نیز جامعه را از آلودگی‌ها و ناپاکی‌ها دور می‌کنند.

 اسماعیل پور همچنین با تمثیل ائمه جماعات مساجد به عنوان نخ دانه‌های تسبیح، تصریح کرد: در حقیقت عالمان دینی در طول تاریخ با انعطاف پذیری فوق العاده، روح و روان جوانان را به سمت خود و مساجد جذب کرده‌اند.

 وی با اشاره به امکانات پیچیده دشمنان برای به انحراف کشاندن جوانان، خاطرنشان کرد: آمارها نشان می‌دهد هر جوانی که با عالم دینی ارتباط داشته باشد ضریب خطای آن‌ها به حداقل می‌رسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان سپس با اشاره به در پیش بودن ولادت امام زمان(عج) تصریح کرد: وجود مقدس امام زمان(عج) عصاره همه ارزش‌های والای انسانی است چه اینکه همگان به واسطه او متنعم به نعمت‌های الهی می‌شوند.

 وی با اشاره به رشد تاسیس کانون‌های مساجد کشور در دولت‌های نهم و دهم، گفت: از سال 1371 تا سال 1384، دو هزار 500 کانون فرهنگی هنری در مساجد تاسیس شد که این میزان تا سال 1392 به 16 هزار کانون رسید که حکایت از توجه وزارت فرهنگ و ارشاد به این بخش فرهنگی در کشور است.

 گفتنی است، مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با مشارکت موسسه مالی اعتباری کوثر استان گیلان برگزار شد.






تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان می باشد